når i skal bruge et
Learning Management System (LMS) i eget design

Lad os lave et
skræd­der­syet
LMS

Learning Management Systemet er der, hvor hele forløbet foregår.

For HR er det afgørende at have et system, som er både brugervenligt og transparent, for at få de bedste forudsætninger for, at få stor effekt ud af digital læring.

For de ansatte er læringsforløbets succes blandt andet afgjort af, hvorvidt LMS’et kan formå at bryde glasmuren mellem kursisten og underviseren, så den ansatte kan blive opslugt af læringen og ikke distraheret af teknologien omkring.

Sådan foregår
processen

Hvis I ikke i forvejen har et LMS, så kontakt os for at høre jeres muligheder.

Overordnet set, så kan man enten (1) koble sig på vores eksisterende løsning, som er Archon-brandet, eller (2) få produceret en white-label løsning. Begge løsninger indeholder samme muligheder for at bruge vores gruppeadministration og avancerede test-muligheder.

Hvis I allerede har et LMS, så er det muligt at flytte over til Archon LMS.

Archon LMS

Mangler I en online læringsportal til at lægge jeres digitale kurser op på? Vi producerer et komplet, brugervenligt og simpelt LMS i jeres eget design, der samtidigt understøtter både TinCan API (Experience API) og SCORM 2004.

Blandt LMS'ets vigtigste funktioner er en brugervenlig gruppeadministration til superbrugere, automatiske kursusbeviser og op til 8 forskellige test-formater.

I øjeblikket anvender blandt andre Kromann Reumert, Horten og FSR et Archon LMS.

Dette betyder blandt andet, at systemet er testet og designet således, at det henvender sig til alle – herunder både advokater og revisorer.

}

Spar transporttid
og minimér spildtid

Der er meget spildtid ved afholdelse af et fremmøde kursus. Hos Archon er pointerne opdelt i koncentrerede doser, så kurset er fleksibelt og hurtigere.

U

De vigtigste pointer
når I skal bruge dem

I får adgang til kurset i 365 dage, så I altid kan vende tilbage og se en specifik pointe igen, når I har brug for et konkret svar.

Samme faglige kvalitet på tværs af alle jeres afdelinger

Vi hjælper jer med at realisere jeres strategi på tværs af alle jeres afdelinger – uanset sprog og lokation.

En fabelagtig
brugeroplevelse

Med Archon forsvinder teknikken, så jeres medarbejdere kan fordybe sig i det, de er kommet for at lære.

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019