rigtige mennesker med
rigtige succeser

Horten

Udbudsrettens A-Z

Andreas Christensen fra Horten er mildest talt ekspert i udbudsret. Hvis du skal blive det samme, bør du se Udbudsrettens A-Z fra ende til anden. Kurset er studieproduceret hos Archon og er en del af vores indsats for at udvikle en samlet portal for juridisk videnstilegnelse.

Kromann Reumert

Kursus i databeskyttelse

Hos Kromann Reumert er databeskyttelsen i top. Derfor var det nærliggende for os at producere et digitalt læringsforløb med Tina Brøgger Sørensen fra Kromann Reumert, som henvender sig til de personer, der har ansvaret for databeskyttelse i en organisation.

Horten

AB18 – Nye standardvilkår

Hvis du ikke kunne deltage i Hortens kursus om de nye regler indenfor bygge- og anlægsvirksomheder, så kan du købe dig adgang til vores digitale version af kurset her, hvor du vil blive guidet gennem de nye standardvilkår af Niels Jørgen Oggesen. Vi filmer jævnligt de populære fremmødekurser, der afholdes hos Horten, og digitaliserer dem til et format, der er endnu bedre end at være der selv.

Hortens lms

En Archon-løsning

Horten afvikler deres digitale læring på horten.archon.dk.
Nedenfor kan du læse mere om infrastrukturen bag, nemlig Archon LMS.

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019