når i skal bruge et
skrædder­syet digitalt lærings­forløb

Visonen bag vores lærings­forløb

Forestil jer at alle jeres ansatte havde den samme viden, som den der ved mest. Det er dén drøm Archon arbejder for at realisere. Vi anerkender specialisterne i en virksomhed, og forsøger at hjælpe resten af organsiationen med at lære det samme.

Når særlig viden er nødvendig, så hjælper vi jeres HR-afdeling ved at finde de rette specialister i et konsulenthus, blandt andet igennem vores eksisterende samarbejder med Horten Advokatpartnerselskab og FSR Danske Revisorer.

Vi tager gerne en partner fra Horten med forbi jer til et møde, for at tale om jeres behov for e-learning i compliance.

Lad os lave et
skræd­der­syet kursus­forløb

I driver en virksomhed, hvor I kender betydningen af både fleksibilitet og viden. Måske har I en række områder, hvor I har brug for en fast strøm af opdateret viden – eller måske har I brug for, at alle nye ansatte skal lære noget bestemt. 

Vi er specialister i viden og læring, og vi arbejder sammen med specialister i compliance. Lad os skræddersy online undervisning og træningsforløb efter jeres behov, så I altid har effektive kurser ved hånden, når I har brug for dem.

}

Spar transporttid
og minimér spildtid

Der er meget spildtid ved afholdelse af et fremmøde kursus. Hos Archon er pointerne opdelt i koncentrerede doser, så kurset er fleksibelt og hurtigere.

U

De vigtigste pointer
når I skal bruge dem

I får adgang til kurset i 365 dage, så I altid kan vende tilbage og se en specifik pointe igen, når I har brug for et konkret svar.

Samme faglige kvalitet på tværs af alle jeres afdelinger

Vi hjælper jer med at realisere jeres strategi på tværs af alle jeres afdelinger – uanset sprog og lokation.

En fabelagtig
brugeroplevelse

Med Archon forsvinder teknikken, så jeres medarbejdere kan fordybe sig i det, de er kommet for at lære.

vi hjælper jer med at realisere jeres digitale strategi

Archon passer ind i forskellige dele af jeres digitale læringsstrategi. Med kombinationen af LMS og læringsmoduler kan vi være med til at udvikle jeres pre- og on-boarding samt jeres faglige opdatering i løbet af medarbejderens ansættelsesperiode. Vi har også forståelse for den del, vi ikke kan være en del af – nemlig den helt specifikke oplæring, som skal foregå personligt i den enkelte afdeling.

Ved at sprede læringen ud over en længere del af ansættelsestiden, får den ansatte mulighed for at fordybe sig i materialet, samtidig med at den ansatte kan passe det ind i sin travle hverdag. For at få den største pædagogiske effekt kan vi gøre læringen interaktiv løbende, så den ansatte får mulighed for at deltage aktivt i sin læringsproces. Kontakt os for at høre mere om vores skræddersyede løsninger.

Archon LMS

Mangler I en online læringsportal til at lægge jeres digitale kurser op på? Vi producerer et komplet, brugervenligt og simpelt LMS i jeres eget design, der samtidigt understøtter både TinCan API (Experience API) og SCORM 2004.

Blandt LMS'ets vigtigste funktioner er en brugervenlig gruppeadministration til superbrugere, automatiske kursusbeviser og op til 8 forskellige test-formater.

I øjeblikket anvender blandt andre Kromann Reumert, Horten og FSR et Archon LMS.

Dette betyder blandt andet, at systemet er testet og designet således, at det henvender sig til alle – herunder både advokater og revisorer.

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019