ARCHON ER ET
DIGITALT LÆRINGS­BUREAU

Det handler ikke bare om kurser – det handler om frihed. Archon eksisterer, fordi vi tror på, at den klodsede og statiske kursusform er fortid. Fremtiden er fleksibel, og den er online.

Archons vision er at gøre kompliceret og brugbar viden let tilgængelig. Det betyder, at man skal kunne tilgå viden hvor som helst og i et format, der er nemmere at indtage end tekst.

Hvad er Archon?
Archon er et moderne digitalt læringsbureau med særligt fokus på formidling. Vi hjælper erhvervslivet med at formidle komplicerede pointer, uanset om det er gennem e-learning, eller om det er gennem explainer-videoer/animationsfilm.

Historien
Archon udspringer af en af Danmarks største kursusvirksomheder, Aspiri A/S.
Aspiri har siden 1993 undervist eksamensforberedende kurser i primært økonomiske og juridiske fag og har i dag 30.000 kursister om året.

Gennem de sidste 25 år har Aspiri opbygget en kompetence til at formidle jura, skat, regnskab og revision på en let forståelig måde.
I 2016 fik vi idéen om at tage denne kompetence og anvende den på et nyt medie; nemlig video.

Archon producerer derfor digitale læringsforløb og LMS’er, primært inden for jura, skat, regnskab og revision.

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019