Vores
Priser

estimater for produktionstid

Nedenfor finder du et estimat på, hvor lang tid det tager at producere et modul af vores mest populære længde: 20 minutter.
Vores timepris er 800 kr., og alle priser er ekskl. moms

Tidsforbruget afhænger blandt andet af hvilket format I vælger samt mængden af grafik i det faglige indhold.
Derfor er det heller ikke muligt at give et repræsentativt estimat for animationsfilm.
Hvis I ønsker et retvisende og konkret tilbud på en produktion kan I kontakte os her.

Format Estimeret pris,
modul på 20 min
IT-demoer og lign. 8.800 kr.
Location & Keynote 12.000 kr.
Studieproduktion 16.600 kr.
Storyline-kurser 40.000 kr.

Vi slår markedet på teknologi…

Archon er en del af en koncern, som altid har sat IT højest på agendaen. Archon er et digitalt læringsbureau  det betyder, at vi først og fremmest er en IT-virksomhed, og dét er en stor del af vores identitet. Det betyder blandt andet, at vi udfordrer eksisterende standarder for produktion i markedet i tæt samarbejde med en række tekniske mentorer.

… og det smitter af på prisen

Derfor er det vores mål at overraske markedet med e-læring i god kvalitet til rimelige priser. Vi ønsker at gå forrest i en revolution, der bringer digital læring ind i en langt større del af de danske virksomheder, end tidligere. Vi vil hjælpe HR-afdelinger med at styrke de ansatte, så de ansatte kan tage de bedst mulige beslutninger, uanset om virksomhedens undervisningsbudget er 200.000 eller 200 millioner.

De ovenstående priser er vejledende, og er baseret på en række eksempler vi tidligere har arbejdet med. Prisen afhænger i høj grad af det læringsmæssige indhold, og niveauet af grafik og animation

Vores timepris er 800 kroner i timen, og du kan læse flere detaljer i vores forretningsbetingelser. Kontakt os for at få et konkret tilbud.

Det siger kunderne

I Skanderborg Kommune har vi haft fornøjelsen af at bruge Archon i forbindelse med udarbejdelsen af et stort kompetenceudviklingsforløb på børne- og ungeområdet. Archon leverede i den sammenhæng et omfattende videomateriale til undervisningsbrug for medarbejdere og ledelse. Archon leverede et godt produkt, og samarbejdet var kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet og professionalisme.

Søren Aalund

Børne- og ungechef, Skanderborg Kommune

Vi har med stor glæde samarbejdet med Archon i forbindelse med udarbejdelse af et digitalt kursus. Igennem forløbet har vi oplevet, at Archon har været imødekommende og yderst leveringsdygtige på e-learning af høj kvalitet.

Kim Trenskow

Partner, Kromann Reumert

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019