Velkommen til vores blog

Skrevet af: Tia Staal Tvingsholm

05/01/2019

05/01/2019

Velkommen til!

Hos Archon tror vi på, at den rigtige viden er vejen til at træffe de bedste beslutninger. Det der driver vores virksomhed, er et brændende ønske om at formidle viden, hvilket ligeledes vil afspejle sig på dette domæne.

På denne e-lærings blog vil vi overskueliggøre forskellige emner indenfor e-læring der dækker over alt lige fra hvordan du vælger det rigtige LMS (Learning Management System) for dig, til indsigt i Archons egen udvikling og de dertilhørende erfaringer vi har gjort os. Dette gøres gennem tekst- såvel som videomateriale. (I modsætning til andre ’e-learning blogs’, vil dette domæne være på dansk, hvilket vi har erfaret kan være en stor hjælp, når man skal tilegne sig ny teknisk viden på et marked i rivende udvikling.)

Vi håber, at I har lyst til at følge med, samt at I kan drage nytte af vores tips og tricks.

Lidt om det hele

Hvad er Archon?

Archon er et moderne digitalt læringsbureau med særligt fokus på formidling. Vi hjælper erhvervslivet med at formidle komplicerede pointer, uanset om det er gennem e-learning, eller om det er gennem explainer-videoer/animationsfilm.

En fleksibel fremtid

Det handler ikke bare om kurser – det handler om frihed. Archon eksisterer, fordi vi tror på, at den klodsede og statiske kursusform er fortid. Fremtiden er fleksibel og vigtigst af alt er den online. Archon anvender de nyeste teknologier til at gøre digital konkurrenceudvikling interaktiv og tilgængelig på en moderne måde, da vi tror på, at den rigtige viden er vejen til at træffe de bedste beslutninger.

Relaterede indlæg

Følg os på LinkedIn

Så er du den første, der ser blogopslag om e-læring skræddersyet til HR-området.

Få et tilbud
inden for
24 timer

Uforpligtende og gratis – naturligvis.

Archon

Archon er et digitalt læringsbureau. Vi tror på, at personer træffer de bedste beslutninger, når de har den rigtige viden. Derfor udvikler vi digitale læringsforløb til både offentlige og private virksomheder og institutioner.

ADRESSE

Archon ApS

Falkoner Allé 13, 1. sal
2000 Frederiksberg

info@archon.dk
CVR 39 26 06 97 | © Archon 2019